На офіційному Instagram-акаунті програми "Дія" (Державних послуг онлайн) з'явилася публікація про інформацію, яка відома про виплати ФОП і найманим працівникам.

Спочатку в тексті наголошується, що вже 400 тисяч українців зуміли отримати одноразові виплати в Дії на суму 3,2 мільярда гривень. Статистика ж успішно поданих заяв виглядає наступним чином: загалом — 480 000, через додаток — 394 тисячі, на порталі — 85 000.

Виходячи з місця розташування, найбільше заяв подавали в Києві - 79 000, в Дніпропетровській області — 39 600, в Харківській — 31 000 і у Львівській обл. — 30 800. В Instagram-акаунті відзначили радість через те, що їм вдалося технічно забезпечити реалізацію послуги.

"Цифри говорять самі за себе🚀 480 000 українців успішно оформили заявки онлайн, не виходячи з дому! Подача заявок була доступною з 14 по 31 Грудня. Ті громадяни, які звернулися до 28 грудня, отримали матеріальну допомогу до кінця 2020 року. А ті, які подали заявки від 29 до 31 Грудня, отримують в січні 2021", — йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, на сміття і гарячу воду Кабміну" зіллють " майже 10 мільйонів. Такий "подарунок" уряд підклав українцям під новорічні свята.

Як повідомляв "Знай.ua", українці "рознесли" святковий Офіс Президента за живі ялинки і шаурму

Знай.ua писав, Ніколи не просіть цього у Бога: повний список заборон в молитвах перед Різдвом