В Австралії помер легендарний тренер Боб Бретт, який справив значний вплив на розвиток українського тенісу.

Бретт працював з кількома легендарними тенісистами, такими як Борис Беккер, Горан Іванішевич, Марін Чиліч. У списку гравців, які працювали з Бобом, був і Зірковий український гравець – Андрій Медведєв. Завдяки роботі з Бреттом, він домігся найвищого успіху у своїй кар'єрі-виходу у фінал Roland Garros.

За останні роки про Боба Бретта практично нічого не було чутно. Після виходу на пенсію, він жив у рідній Австралії. Наприкінці 2020 він отримав нагороду. ATP Career Coach Award імені Тіма Гулліксона за видатні досягнення в тренерській діяльності.
На момент смерті, Бобу Бретту було 67 років, і він присвятив тренерській роботі більше 40 років. З 2018 року Бретт боровся з онкологічним захворюванням, але на жаль, побороти його не зміг.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.ua писав, пішов з життя великий український композитор, який написав музику до " Захара Беркута

Нагадаємо, пішов з життя легенда футболу і чемпіон Європи