ЗМІ повідомили, що загинув неповнолітній син політичного діяча Геннадія Корбана.

Про це написав Telegram-канал "Картковий офіс".

Гучна смерть потрясла український медіапростір. Загинув син відомого бізнесмена і політика Геннадія Корбана-Лев. Інцидент стався у вівторок, 5 січня.

Повідомляється, що загибель сталася через падіння сина Корбана в річку, проте подробиць про цю історію практично немає.

ЗМІ повідомляють, що 5 січня Лев Геннадійович Корбан поїхав кататися на баггі з однокласницею – Юлією Васик. Однак діти були відсутні дуже довго, що викликало серйозне занепокоєння їх сімей. Батьки звернулися в поліцію, після звернення була організована пошукова операція. Під час пошуків біля річки, вдалося виявити баггі одного з дітей. Пізніше були виявлений другий баггі, а слідом за ними і тіла двох дітей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Геннадій Корбан-відомий український бізнесмен і політик. Корбан був близьким соратником Ігоря Коломойського, раніше він очолював політичну партію "УКРОП", проте склав з себе повноваження. Крім загиблого Лева, у Геннадія Корбана залишилося ще троє синів.

"Школяр Лев Геннадійович Корбан пропав сьогодні вдень, після того як поїхав кататися з однокласницею на баггі. Пізніше поліція виявила баггі на дні річки, в баггі виявили два трупи: Лева Геннадійовича Корбана і його однокласниці Васик Юлії Миколаївни", - сказано в повідомленні.

У мережі також з'явилися фото з місця передбачуваної трагедійної загибелі сина Геннадія Корбана, Лева, передає Klymenko Time. Їх опублікувало видання Dетектив-Info.

На знімках-транспортний засіб, на якому нібито поїхав кататися зі своєю однокласницею 16-річний Лев Корбан. Баггі, перевернутий догори дном, лежав на дні водойми.

Ресурс "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела і без згадки імен повідомляє, що 5 січня недалеко від Дніпра 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі і впали в річку Мокра Сура. Після довгої відсутності дітей мати дівчини викликала поліцію. Власне, поліція і виявила місце трагедії. Потім підключилися рятувальники.

Попередньо Підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і впали в річку. Баггі перекинувся і діти потонули, незважаючи на невелику глибину. Вони були пристебнуті і не змогли вибратися. Жахлива історія, словом.

Офіційних підтверджень встановлення особи загиблих поки немає.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Також Знай.uа писав, пішов з життя великий український композитор, який написав музику до " Захара Беркута

Нагадавши, пішов з життя легенда футболу і чемпіон Європи