Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, створене спеціально для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, позуючи в їх з чоловіком Потапом затишному заміському будинку. Так, артистка приміряла яскраво-червону шовкову піжаму з міні-шортами, показавши, як готувалася до святкування Нового року 2021.

Красуня нібито знайшла на каміні, суцільно прикрашеному святковим декором, свою чорну туфельку, а відразу взявши в її руки кардинально змінилася, поставши в розкішній довгій сукні смарагдового кольору з глибоким декольте і високим розрізом на нозі. Настя блиснула стрункою фігурою, ефектно поправляючи "фірмові" кучерики.

"2020 & 2021 outfit 👗🤍

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

(Наряди 2020 і 2021)"

Фолловери не пройшли повз: "Настя, ви в будь-якому одязі прекрасні і в піжамі і в шикарній сукні. Мене, правда, лякає це плаття-білизна... невже нам знову прийдеться провести рік в ліжку і вдома?)))) ", "У смарагдовому чудова, Настя!🔥 🔥 🔥 ", "Зручний перший і красивий другий😂 😍", "Настя буде найкрасивішою в світі навіть в рваному мішку. Наземна краса на додачу до розуму і привабливої щирої людяності. Наша гордість".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.