Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись з дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", на зимові канікули в Буковель. Так, артист вирішив виконати зворушливу народну пісню для душі, сидячи в одному з місцевих кафе, поки музикант в чорній вишиванці акомпанімував шоумену на цимбалах.

Юрій так захопився, що навіть закрив очі, а маленька Ліза поруч не відходила від тата ні на крок. Зіркові друзі і сім'я коміка залишилися в захваті від такого несподіваного сюрпризу.

"Для душі... )))"

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери засипали Ткача компліментами: "@yuriy_tkach Юрчик, з тобою можна нормально наколядувати!😃 👍 ", "Так кайфувати від життя вміти треба👍 👍 👍"," Юра, Ви наш антидепресант! Супер!👍 👍 👍 😊 😊 😊 ", "Класний голос😍)", " що за група??? Де можна купити їх диск???😂 😂 😂 ", "Красунчик наш хлопець)😂👏👏👏👏❤️", "😘😍 просто супер відпочинок певно вдався🔥", " Братику, ти справжній гуцул !!🔥 ", "Це глінтвейн місцевий🤣".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність