Відома українська тенісистка Марта Костюк, яку сміливо називають Другою ракеткою України, визначилася з головними цілями на 2021 рік.

Виявилося, що дівчина поки не мріє про великі спортивні перемоги, а зважилася зробити рівномірний загар. Марта хоче, щоб на шкірі тон був скрізь однаковий.

Про це стало відомо завдяки публікації Марти Костюк в мережі Instagram.

Публікація Марти Костюк, скріншот: Instagram
Публікація Марти Костюк, скріншот: Instagram

"Цілі на 2021 рік включають... домогтися однакової засмаги мого тіла", - пише Марта Костюк.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На свіжому фото можна побачити, що Марта Костюк на фоні заходу в чорному купальнику насолоджується відпочинком. На обличчі Марти можна помітити широку посмішку, а також червоненькі від сонячних променів щічки. По геолокацію зрозуміло, що Марта в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів в місті Абу-Дабі.

Марта Костюк, Getty Images
Марта Костюк, Getty Images

Відомо, що 18-річна тенісистка проводить передсезонний збір в Дубаї, де поєднує тренування з відпочинком біля басейну. У мережі Instagram вона вже писала: "Вбивче поєднання в звичайний день? День Нового року: 3 години тренувань і 5 годин сну. У підсумку все одно все склалося чудово".

До слова, свіже фото Марти в купальнику зібрало всього за кілька годин майже десять тисяч лайків, а шанувальники активно засипають дівчину компліментами і смайликами.

Раніше повідомляли, Костюк закликає триматися разом - коли все закінчиться, ми навчимося краще ставитися один до одного і до планети.

Як повідомляв Знай.uа, унітаз і туалетний папір проти коронавірусу - воротар Шахтаря підтримав челлендж, черга за Малиновським.

Знай.uа писав, My Story - про Ястремську зняли документальний фільм.