Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила репетну серію фото з Владом, зроблених ще на дні народженні їхнього сина 5-річного сина Леона на початку грудня. Так, артистка вирішила розкрити один зі своїх головних секретів, давши шанувальницям кілька важливих порад для гармонійних відносин у шлюбі.

Варто відзначити, що Влад і Лілія разом вже 13 років, подружжя зіграли весілля в 2014 році і досі вважаються однією з найкрасивіших і міцних сімейних пар України.

"Три секрети наших гармонійних відносин.😍👌🏻

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

#1 ✔️почуття гумору. 🤣 Ми розуміємо жарти, іноді навіть колючі на свою адресу, і можемо посміятися над недоліками один одного. Розповісти про свій "Епік феіл" і ще раз дружно посміятися.🤣😉

#2 ✔️відчувати, що ми на одній хвилі в будь-якій ситуації. Завжди діяти як одна команда.💪🏼

#3 ✔️взаємоповага і прийняття того, чим займається кожен з членів сім'ї. Приймаючи всі недоліки і не намагаючись переробляти один одного під себе.☝️💪🏼"

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.