Ян Лещенко - так званий "голова народної міліції "самопроголошеної "Луганської народної республіки"("ЛНР").

Зараз стало відомо, що він був госпіталізований з опіками в результаті вибуху в одному з житлових будинків в Луганську. Про це повідомляє видання "Інтерфакс" за інформацією джерела в середу, 6 січня 2021 року.

"У нього опіки, але життю ніщо не загрожує. Госпіталізований", - зазначив він. При цьому так звані "слідчі" "ЛНР" заперечують версію замаху, основною версією вважається вибух газу. "Версія замаху не розглядається", - додало джерело.

Вибух в одному з київських будинків, скріншот: Youtube
Вибух в одному з київських будинків, скріншот: Youtube

Очевидці свідчать, що вибух стався близько 01:05 за місцевим часом, в квартирі одного з багатоповерхових луганських будинків. Згодом у трьох вікнах квартири вибито скло, а також пошкоджено під'їзд та стіни. Так звані "співробітники МВС" "ЛНР" оточили місце події, де працюють "працівники МНС" самопроголошеної республіки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так звані "представники правоохоронних органів" "ЛНР" ще не висували будь-яку офіційну версію причини вибуху.

Нагадаємо, у Львові рвонула багатоповерхівка, постраждалих виносили на руках: "Де нам тепер жити?". В результаті події була зруйнована Зовнішня стіна і перекриття між квартирами.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Чернівців потужний вибух розніс квартиру, бите скло і чорний дим з вікон - "Це не газ!". Очевидці зазначають, що епіцентром вибуху була квартира на четвертому поверсі будинку.

Знай.ua писав, самогонний апарат розніс цілий поверх, на місці працюють рятувальники: у когось свята пройдуть "в суху"