Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись з дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", на зимові канікули в Буковель. Так, артист вирішив розбавити сімейний відпочинок краплею екстриму, підкорюючи гори на квадроциклі разом з коханою і зірковими кумами.

Шоумен не забув одягтися в екіпіровку, в тому числі і шолом, розсікаючи по звивистих і засніжених доріжках. При цьому щоб парі було ще веселіше, вони почали наспівувати одну з українських нароних пісеньок, яка відбивалась луною в густому лісі.

"Ризикнули б покататися з таким водієм?!))))
@yuriy_tkach я з тобою і в вогонь, і в воду!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І на швидкості по гірських стежках 🏔 ..))))"

Фолловери залишилися в захваті: "Блін,які ви класні. 🔥 🔥 🔥 🔥Люблю Вас. Ви супер. ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ", "Дуже позитивна сім'я. Супер пара!!!", "Обожнюю Ткача😍 😍 😚", " це клас😀 👍"," такі прості та таки милі🔥 🔥 🔥", " Круто)))♥️💖🔥", "Юра, вам терміново на Євробачення 😂", "Юрчік, класний в тобі голос, та й і пісня хороша", " Ото ГОЦУЛ!!!".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність