Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, інтригуючи канікулами ще в літаку. Так, щаслива артистка продемонструвала вид з ілюмінатора, примірявши стильний спортивний костюм чорного кольору, міні-топ, кепку і оксамитову сіру захисну маску.

Красуня зізналася, що збирається "оновитися" і як слід відпочити, засвітивши при цьому струнку фігуру і обличчя без краплі макіяжу.

Фолловери не пройшли повз, бажаючи зірковій родині гарного відпочинку і обговорюючи фігуру Каменських: "Море за вікном)", " гарного польоту❤️", "Щоб фоткатися голяка😉", " красуня, гарного відпочинку і сонячної погоди.", "Пузик не втягнула! 😘 ", "Красива❤️❤️🔥 🔥"," ти супер так би і розцілував тебе всю", " Настуня,ви неймовірна Бджілка-трудівниця. Ви є прикладом для наслідування! Гарного відпочинку вам.", "ТАКА СЕКСУАЛЬНА КРАСИВА ЛАПОЧКА".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще