Друга ракетка України, 29-та тенісистка світового рейтингу Даяна Ястремська підозрюється у застосуванні заборонених речовин — тенісистка здала позитивний допінг-тест.

Про це йде мова в офіційному пресрелізі антидопінового відділу ITF.

"[Даяна] Ястремська <...> надала пробу сечі 24 листопада 2020 року. Ця проба була надіслана до акредитованої лабораторії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) в Монреалі, Канада для аналізу, і було встановлено, що він містить метаболіт местеролону. Местеролон - це речовина, яка заборонена категорією S1 списку WADA 2020 (анаболічні агенти)", - йде мова у заяві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Участь 20-річної у змаганнях зупинено з 7 січня 2021 року. За Ястремською залишається право на апеляцію.

Даяна Ястремська, фото Інстаграм
Даяна Ястремська, фото Інстаграм

Очікувалося, що цей рік тенісистка почне на турнірі WTA 500 в Мельбурні. Сезон-2020 Ястремська закінчила на 29-му рядку рейтингу. При цьому головна напасть 2020 не оминула українську атлетку - у міжсезоння вона перехворіла на коронавірусну хворобу COVID-19.

Раніше повідомляли, Світоліна втекла на край світу і вип'ятила пружні форми - "Ти щось".

Знай.uа писав, харківська тенісистка взяла "золото" на турнірі в Польщі, друга Світоліна.