У Різдво, 7 січня, українці мали змогу подивитись на екранах мюзикл під назвою "Різдвяна історія з Тіною Кароль" - чарівне мультижанрове шоу, яке об’єднує музику, культуру й соціальну місію.

Учасниками "Різдвяної історії" стали відомі особистості, серед яких артисти, спортсмени, політики, громадські діячі й талановиті діти.

За сюжетом мюзиклу головний герой (його роль виконав переможець проєкту "Маленькі гіганти" Женя Лебедин) знайшов під ялинкою подарунок – книгу, яка переносить його в фантастичний світ, повний любові та тепла.

У цьому світі казка переплітається з реальністю, а традиції з сучасністю.

Тіна Кароль постала в образі матері, носія українських традицій та культури. Співачка подарувала глядачам старовинні українські колядки в новому виконанні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, які створюють в соцмережах сторінки присвячені зірці, де розміщують її фото, відео та цікаві цитати.
на одній із таких фан-сторінок в Instagram - fantina, опублікували фотогшрафію Тіни Кароль, на якій вона постала в образі із "Різдвяної історії".

Фанати зізнались, що дивитись "Різдвяну історію з Тіною Кароль" на Різдво - для них уже стало традицією

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль подарувала українцям різдвяну казку

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль показала життя "за лаштунками"

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком