Офіційний і найбільший фан-клуб Тіни Кароль в Instagram, під назвою Fantina часто публікує всякі цікавинки і закулісні подробиці життя своєї улюблениці.

Так, 5 січня на сторінці "Фантіни" з'явилося відео з бекстейджу, як знімався промо-ролик до нового сезону шоу "Голос Країни". За сюжетом Тіна в фіолетовій шубці входить в гараж, а там-крісло тренера"Голосу".

Судячи з ролика, опублікованого "Фантінівцями", на зйомках Кароль довелося постраждати. Голі ноги замерзли, дублі вдавалися не з першого разу, а посмішка в кадр здається вимученою — очі видають втому. На що тільки не доводиться йти зіркам, щоб забезпечити фанатам ефектне видовище! Іноді долі зірок дійсно не позаздриш.

Але коли вони бачать любов в очах своїх шанувальників і обмінюються з ними енергією, витрачені зусилля компенсуються з лишком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Багато артистів, включаючи, ДО РЕЧІ, Світлану Лободу, зізнавалися, що навряд чи вибрали для себе б інший шлях, якби їм випала можливість почати все спочатку.