Магазини торгової мережі "Епіцентр", яка спеціалізується на продажу будівельних матеріалах, продовжили свою роботу і відкрилися 8 січня попри запроваджений в Україні локдаун. Попри це, не всі товари вийде придбати відразу.

Про це повідомляє новинний телеграм канал Pavlovsky News.

Як вдалося побачити кореспондентам, в рядах з товарами покупець може обрати собі необхідні йому чи їй речі, а потім оформити замовлення онлайн

На вході працівники попереджають, що товари, які не внесені до списку першої необхідності, потрібно буде оформити через онлайн замовлення. А ось, наприклад, з продуктами, вас зможуть випустити відразу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підсумку все дозволене ви можете придбати як зазвичай - просто сплативши на касі. Решту асортименту можна вибрати в залі, скласти в візок, через працівників залу оформити як онлайн замовлення, оплатити і забрати товар. У пункті видачі онлайн замовлень вже утворилася черга людей з візками — доставкою додому "онлайн-замовлення" не обмежується, залишається й опція самовивозу.

"Епіцентр" зазнавав жорсткої критики й за попередніх локдаунів в Україні. Громадяни висловлювали незадоволення тим, що мережа, яка належить народному депутатові Олександрі Герезі і його родині, не дотримується вимог уряду.

Нагадаємо, Епіцентр вляпався в історію з неповагою до українців: сидять на "перекурі", поки всі нервують

Як повідомляв Знай. ua, всупереч карантину вихідного дня спортивний клуб Порошенка" забив " на обмеження.

Також Знай. ua писав, що як пройшов карантин вихідного дня в Україні.