Скандально відома зрадниця України, колишній прокурор Криму, так званий депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська не може заспокоїтися і "перекидає стрілки" на Володимира Зеленського.

Поклонська вирішила привітати своїх прихильників коротким фрагментом з виступу "Вечірнього кварталу", коли Володимир Зеленський ще був актором і коміком.

Про це стало відомо завдяки публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

"Володимир Зеленський дивовижна і щира людина. З прийдешнім! Посмішок, миру і розсудливості!", - підписала публікацію Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У виступі Володимир Зеленський в образі п'яного президента розповідав такий монолог: "Я обіцяю, наступного року, ми повернемо Крим. Я звичайно слабо в це вірю, але як президент я зобов'язаний вселяти в вас довіру, віру в завтрашній день. Бла, бла, бла... і всяку нісенітницю".

Мабуть, Наталія Поклонська не може заспокоїтися і шукає будь-який привід, щоб просто здійняти галас. Не гребує вона навіть тим, що публікує старі кадри з комедійної передачі. Але з іншого боку, зараз вона вже мало на що впливає, так як в Криму є й інші "жартівники".

Самопроголошений "глава" Криму, політик-колабораціоніст і представник окупаційної влади Сергій Аксьонов прокоментував смолоскипну ходу в Україні на день народження Степана Бандери. На думку кремлівської маріонетки, такі політичні погляди українців є причиною розпаду держави і повинні нібито призвести до втрати нових територій.

Раніше повідомляли, Поклонська не стримала себе через слова Зеленського на Різдво: "Кримчани - живі люди".

Як повідомляв Знай.uа, Поклонська констатує масштабне лихо в Криму, і справа не у воді: "Годуватимемо чудовисько...".

Знай.uа писав, у Польщі мусульмани видали календар з "російським" Кримом.