У Полтавській області поблизу сіл Калайдинці та Єнківці у Лубенському районі стався вибух на магістральному газопроводі. Стовп вогню, за словами очевидців події, сягав до 100-150 метрів заввишки.

Надзвичайну подію вже підтвердили в АТ "Лубнигаз". В соцмережах також можна знайти відео інцидентів.

За попередніми даними, постраждалих немає.

На відео свідок стверджує, що спочатку було чутно потужний вибух, потім шум, подібний до реактивного літака, а вогонь піднявся на висоту ледь не 150 метрів. Згодом напір газу зменшився.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми отримали оперативну інформацію, що на магістральному газопроводі, який обслуговує «Оператор газотранспортної системи України» (Укртрансгаз)стався вибух на ділянці поблизу с. Калайдинці.

Можливі аварійні відключення газу. Будь ласка, якщо газ буде відключено, переконайтеся, що усі газові конфорки будуть закритими.

<...> Список населених пунктів, які відключені або будуть відключенні від газопостачання уточнюється. <...>

АТ "Лубнигаз" у оперативному режимі виводить усі аварійні служби на чергування", — йде мова у заяві АТ "Лубнигаз", розміщеній на сторінці підприємства у соцмережі "Фейсбук".

Нагадаємо, що на Прикарпатті школяр приніс до школи "вибухівку" замість домашнього завдання

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янину відірвало руку в парку: погрожував гранатою колишній дружині

Також, "Знай.uа" писав, що у коронавірусному госпіталі прогримів вибух