Банкомат ПриватБанку, скріншот: YouTube
Банкомат ПриватБанку, скріншот: YouTube

Українські банки гасять борги за кошти своїх клієнтів

З'явилися неприємні новини для українців, у яких є заборгованості за кредитами. Так, в Україні банки автоматично гасять кредитні заборгованості за рахунок грошових переказів своїх клієнтів. Таку скаргу було складено на державний банк "ПриватБанк".

українські поліцейські, ілюстративне фото з вільних джерел
українські поліцейські, ілюстративне фото з вільних джерел

А штрафувати хто буде? У мережі показали, як копи завзято перебігають дорогу в недозволеному місці

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поліцейські, які повинні стежити за дотриманням порядку і правил дорожнього руху, зокрема, самі порушують ПДР. В Одесі зафіксували на камеру, як копи перебігають дорогу в недозволеному місці просто перед автомобілем. Відповідне відео розмістили у facebook-спільноті "Одеса як вона є".

Автомобілі, фото: unian
Автомобілі, фото: unian

Українським водіям відмовляють у найважливішому, час знімати єврономера

В Україні власники "євроблях" не на жарт стривожені. Тепер стало значно важче отримати відшкодування від страхової компанії у випадку ДТП. Зараз компанії намагаються прикриватися вимогами чергових документів, які раніше не вимагали. Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці "Водії України" у Facebook.

Максим Степанов, фото: unian
Максим Степанов, фото: unian

Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні: "Батько карантинізму"

Як вже знають наші читачі, в Україні починаючи з п'ятниці, 8 січня, впроваджено так званий локдаун і він діятиме до неділі, 24 січня. У соціальних мережах вже є реакція - серед великої кількості заборон громадяни почали публікувати інформацію про те, що під печаткою "заборонено" опинилися важливі товари - шкарпетки, іграшки, колготки і т.п. Глава МОЗ Максим Степанов дав стосовно цього великий коментар.

ціни на газ, фото Pxhere
ціни на газ, фото Pxhere

"Зупиніть грабіж і геноцид": тарифи на газ загнали українців у безвихідь

Нагадаємо нашим читачам, що в середньому вартість розподілу газу з 2021 в Україні року може зрости в 1,7 рази. Є думки, що українці просто не зможуть потягнути такі тарифи саме тому від президента Володимира Зеленського вимагають "зупинити грабіж і геноцид народу".