Донька відомої російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна продовжує радувати шанувальників святковими кадрами. Відомо, що 24-річна модель і блогер Анна Заворотнюк у всю насолоджується шикарним і повільним життям.

Буває, що Анна може перевтілитися - дати своїм та маминим фанатам порцію філософських думок для роздумів. Однак після новорічних і різдвяних свят у неї запитали, як почувається її мама.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Анни Заворотнюк в мережі Instagram.

Stories Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Stories Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

Питання в історії звучить так: "Ануся, як ваша Мама. Вибачте, якщо я вас якось зачепила цим питанням".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На це питання Анна вирішила відповісти відверто: "Моя Мама дуже важко хворіє, але ми лікуємося, віримо у найкраще і я дуже сподіваюся що все переможемо".

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

Відомо, що про хворобу Заворотнюк повідомляли ще в серпні 2018 року. Видання StarHit, зокрема, повідомило, що у акторки виявили рак мозку. Тоді представник акторки Стас Христов в бесіді з журналістами спростував інформацію про наявність у неї онкологічного захворювання.

На початку жовтня того ж 2018 року рідні Анастасії Заворотнюк вперше офіційно підтвердили, що акторка проходить лікування, проте спростували чутки про те, що вона була в комі, впадала в стан втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м'язів. У листопаді того ж року продюсер музичного гурту "Ласковый май" і друг Заворотнюк Андрій Разін повідомив про поліпшення стану здоров'я акторки.

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми та хвороби матері.

Як повідомляв Знай.uа, донька Заворотнюк перетворилася на мавпочку, справжнє новорічне диво.

Знай.uа писав, вдівець Жанни Фріске Шепелєв уколовся об апетити дружини-мільйонерки.