У мережу інтернет було злито запис розмови за участі Олега Лужного, помічника головного тренера Олександра Хацкевича, у якій той піддає різкій критиці і буквально розмазує по стінці гру Миколи Шапаренка, центрального півзахисника київського "Динамо".

Цей запис спочатку виклали у соціальній мережі Telegram, однак згодом він поширився й іншими платформами.

"Шапаренко? Ну поки Григорій Михайлович [Суркіс] буде говорити головному тренеру Михайличенко кого ставити, то він [Шапаренко] буде грати. А Шапаренко - взагалі ніякої футболіст. Він відрікся від футболу взагалі. Тим більше для рівня "Динамо Київ"", — чутно у ролику особу, яку ідентифікували як Олега Лужного.

Цікаво, що на початку Лужний просить не записувати цей фрагмент розмови. Очевидно, цього прохання не зовсім дотрималися і відео злили в мережу — хоча і майже з річним запізненням, оскільки запис датується ще лютим 2020 року.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

22-річний Шапаренко дебютував в УПЛ ще у 16 років, а у 20 гав вже за збірну України. Однак у "Динамо" його кар'єра йде не найкращим чином — він регулярно виступає за дубль, і саме той факт, що його помітили в основному складі й став причиною гнівної промови Лужного.

Нагадаємо, Динамо повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі влаштував фанату найкращий день у його житті прямо в машині: "Чи можеш ти дати мені..."

Знай.ua писав, Вербич "виправдався" за Динамо після провальної нічиї: "Ніхто не розуміє правила"