Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе фото, позуючи з невід'ємним членом їх дружної сім'ї - собачкою породи такса на прізвисько Буся. Так, артист разом з дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", трепетно привітали пухнасту подружку з днем народження, адже 10 січня Бусі виповнилося 8 років.

Шоумен і його найрідніші дівчатка не залишили таксу без подарунків, відправившись разом з вихованцем в зоомагазин і дозволивши їй самостійно вибрати собі іграшки-презенти. В результаті щаслива собачка повернулася додому з відмінним уловом - новими гумовими іграшками-пищавками, одягом, смаколиками-кісточками.

"Бусі сьогодні виповнюється 8 )))

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вітайте малу, ми зачитаємо їй всі привітання )))"

"Happy Birthday 🎈🎁🎉
Іменинниця задоволена))))

Вкусняшки, іграшки, новий одяг..)))
День вдався))))

Зустрічає свій 9 Новий рік ))))"

Фолловери не пройшли повз: "Ви з нею схожі😀 😀 😀 👍 👍 👍", " красуня буся💋", "а має вигляд на п'ять. Вітаю!😍 ", "Одне обличчя! Що значить одна сім'я!!!".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність