Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів з архівної фотосесії, позуючи в досить сміливому вбранні. Так, артистка приміряла облягаючі штани із завищеною талією і міні-топ чорного кольору, суцільно всипаний мерехтливими блискітками, доповнивши жіночний образ срібними аксесуарами у вигляді браслетів і намиста з кристалами, а також масивних каблучок, нюдового макіяжу і довгого нарощеного волосся, в той час як в повсякденному житті Кароліна віддає перевагу каре.

Також 42-річна красуня продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань, називаючи своєю головною слабкістю лише смажену картопельку.

"❤️"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: " від Ані Лорак вже нічого не залишилося 😩обличчя іншої жінки, навіщо себе так кроїти😢 😢", "дуже схожа на Джей Ло тут"," приголомшлива дівчина, яке шикарне вбрання😍 🔥 🔥", " ви що серйозно? їй природа дала красу, та можна трохи підправити, але тут фуууу взагалі на себе не схожа і не красива👎 👎 👎 👎 👎", " довге волосся — це справжній кайф❤️", "фігура класна".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще