Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька трепетних коротеньких фото і відео, відправившись на райські Мальдіви з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Вадимиром Локотко і їх двома маленькими дітьми - 4-річним Валерієм і 3-річною Євдокією, в той час як старша донька Ольги, 14-річна Злата Мітчелл, вже самостійно відпочиває в Буковелі.

Так, артистка вирішила використовувати зимові канікули по максимуму, насолоджуючись не тільки мальовничими пейзажами, пляжами з білосніжним піском і блакитною водою, але і апетитною їжею, а також СПА-процедурами. На одному з фото красуня позувала лише в тоненькому білосніжному халаті, сидячи на стільці і зануривши стопи в ванночку, вплетивши у волосся екзотичну квітку. На СПА щаслива зірка прийшла не сама , а в компанії маленької Євдокії, яка сиділа з яскраво-червоними нафарбованими нігтями з міні-халатику і з новою зачіскою - заплетеними кісками, прикрашеними квітами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Фреймут виставила фото в бікіні, ніжачись на дерев'яному шезлонгу і блиснувши стрункою фігурою. Варто відзначити, що подібні кадри для стриманої і елегантної телеведучої - досить велика рідкість.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".