На одній з неофіційних сторінок з новинами про київський клуб "Динамо" з'явилася інформація про угоду, що зірвалася.

Вона стосується півзахисника ізраїльського клубу з Тель-Авіва "Маккабі" Ліеля Абада. В "uf.fcdk" послалися на інформацію джерела, яке повідомляє, що хавбек залишиться в команді До літа і не перейде в "Динамо" взимку, за рішенням футбольної команди. Про це повідомляє і One.co.il

"Зараз для нього це найкраще рішення, воно піде йому на користь. Абада залишиться в команді, а влітку подивимося, що буде", – сказав представник "Маккабі". Представники Абади та ізраїльського клубу раніше вже відзначали, що їх не влаштовують штрафи, прописані в контракті і те, що над гравцем вся юрисдикція буде перебувати у віданні українських судів.

"Нормальний піар йому зробили))", "Зате ціну підняли, тепер може сміливо на Мальту їхати, або в Казахстан", "Хороша новина", - написали кілька користувач в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, динамівця Вербича застали зненацька особистим питанням: "Скільки телиць влазить в Рендж Ровер?"

Як повідомляв "Знай.ua", Московський Спартак спробував завербувати Мессі і розсмішив світ: "Біль". Влітку 2021 року у футболіста Ліонеля Мессі закінчується термін контракту з "Барселоною" і спортсмен зможе покинути клуб. З цього приводу пожартував московський" Спартак", який нібито спробував поспілкуватися з аргентинською легендою і отримав жорстку відмову.

Знай.ua писав, Зірка "Динамо" не втрачав час у відпустці і захамутав українку: "Вона сказала-так"