Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories чудовою новиною.

Його шоу на YouTube "Но это не точно", в якому він дивиться з Андрієм Рибаком всі випуски "Холостячки", отримало велику популярність. Так, останній ролик на каналі подивилося понад 250 тисяч людей і потрапив на третє місце за трендами платформи.

В опублікованому відео Еллерт подякував шанувальникам і зізнався, що щасливий. Також він попросив підписників підтримати його проект і подивитися останній випуск, в якому друзі дивляться фінал "Холостячки".

"Ну що, дорогі мої, я вдячний і щасливий! Дякую всім і кожному, хто дивиться фінальний випуск "Но это не точно". Ми на третьому місці за трендами YouTube в Україні. Ми зробили "Що було далі" і Моргенштерна і попереду ще залишилося два канали. Не знаю, чи вийде у нас. Але з вами у нас точно це може вийде, тому, якщо раптом ще не дивилися, обов'язково подивіться "Но это не точно", - сказав на відео гуморист.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олександр Еллерт показав справжнє обличчя ревнощів до коханої: "Скажене г*мно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенію Мішину облили брудом за яскраві емоції з Еллертом: "Неадекватна істеричка". Користувачі соцмережі накинулися на акторку за "неналежну поведінку".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт з Андрієм Рибаком з'ясовували стосунки після шоу: "Тебе б посадили на довічне".