У понеділок, 11 січня, стало відомо смерті психіатра-криміналіста, експерта кількох російських телешоу, в тому числі "Битви екстрасенсів", Михайла Виноградова.

Як пишуть росЗМІ з посиланням на заснований Виноградовим Центр правової та психологічної допомоги в екстремальних ситуаціях, він помер у віці 82 років після тривалої хвороби.

"Точна причина його смерті поки невідома. Про час і місце прощання з нашим керівником буде повідомлено пізніше", - розповіли в центрі.

Михайло Виноградов, фото з соцмереж
Михайло Виноградов, фото з соцмереж

При цьому Telegram-канал Mash повідомляє, що Виноградов хворів на коронавірусну інфекцію.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

скріншот

Варто зазначити, що Михайло Виноградов вважається одним з перших експертів, яких почали запрошувати в різні шоу. Він виступав в якості спікера за темами, пов'язаними з криміналістикою, психологією і різними екстрасенсорними методиками. Відомо, що Михайло брав участь у шоу "Битва екстрасенсів" в якості експерта.

Нагадаємо, бізнес-імперія синам і мільйонні борги харків'янам: який спадок залишив після себе покійний Кернес.

Як повідомляв портал Знай.uа, 65-річну актрису Таню Робертс, відому як "дівчина Бонда", помилково оголосили мертвою, але незабаром після цього вона пішла з життя.

Також портал Знай.uа писав, що на 92-му році життя 1 січня пішов з життя англійський актор Марк Іден. Він відомий за роллю Алана Бредлі в серіалі "Доктор Хто".