Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне відео, роблячи селфі в дзеркалі і подарувавши численним шанувальникам гарний настрій. Так, артистка постала перед аудиторією лише в спідній білизні чорного кольору, що складається з трусів із завищеною талією і міні-топа. Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою, над якою старанно працює, а також довгими ногами, показавши, як зробити талію тонше всього за кілька хвилин, причому без фізичних вправ або фотошопу.

Зірка попросила подругу, яка весь цей час ховалася ззаду, підтягнути їй "зайве" шляхом перетягування шкіри на спину руками. При цьому Леся не змогла стримати сміх.

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Так і працюємо😆

Тримайте лайфхак❤️"

Фолловери не пройшли повз: "це що ручний фейстюн?☺️", "Після свят кожному потрібна така Оля😂", "Класна як завжди і з 🔥", "Фраза року "Оля талію")", "🤓🤓Ну свята ніяк не вплинули на фігуру взагалі!! 😂".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.