Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних чорно-білих фото, позуючи в світлих апартаментах, сидячи в м'якому кріслі. Так, артистка приміряла лише шовкову міні-сукню чорного кольору з глибоким декольте, без сорому оголивши при цьому пишні груди. Красуня також показала закулісся свіжих зйомок, демонструючи, як візажисти роблять їй макіяж, а фотограф допомагає визначитися з позою.

Даша також зізналася, за яким критерієм відбирає фотографів - для неї важливо, щоб людина могла побачити внутрішній світ моделі і перенести її на кадри. Зірка видала, що терпіти не може однакові і "пластмасові" фотосесії.

"Кожен новий фотограф - нова відповідальність)
Багато моделей не розуміють, силу цього моменту...
Буває, заходиш подивитися роботи, і бачиш - ті ж обличчя, що у десятків інших, таких же, примарних творців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Для мене важливий критерій, при виборі генія по той бік об'єктива-вміння бачити прекрасне в людині . Бачити і транслювати!
Тому що фотографія, як і раніше одне з найдивовижніших і загадкових чудес!

Як багато книг, фільмів і музики відкрити довелося, завдяки стоп-кадру, як багато випадкових дотиків, стали відправною точкою у звершення доль)

І як приємно переконуватися іноді, що знімає тебе все ж не професіонал, а людина!

Я пишаюся можливістю працювати з найкращими.
З тими, кого мріяла і детально продумала в кожній думці)

І завжди є, що розповісти вам...
Дякую, я повернуся)"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.