Володимир Зеленський запросив Ілона Маска до Житомира - мільярдер наразі не відповів на запрошення.

Президент Володимир Зеленський запросив засновника космічної компанії SpaceX і гендиректора Tesla, американського мільярдера Ілона Маска відвідати Музей космонавтики імені Сергія Корольова, який знаходиться у Житомирі.

З таким запрошенням Зеленський звернувся до Маска у Twitter в день народження Сергія Корольова, який вважається основоположником практичної космонавтики.

"Сьогодні день народження великого українського вченого, ракетного інженера та конструктора космічного обладнання Сергія Корольова. Дійсно, він був одним з найкращих. Я б хотів запросити його давнього фаната Ілона Маска до України, щоб побачити Музей космонавтики імені Сергія Корольова", – написав Зеленський у Twitter.

При цьому Зеленський додав твіт Маска від 11 липня 2020 року, в якому той розповів, що поспілкувався із сім’єю Корольова та назвав українського вченого один з найкращих.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Ілон Маск наразі не відповідав на запрошення Зеленського. Однак твіт президента викликав хвилю іронії з боку українців.

"Володимир Зеленський – це Божа кара";
"Вирішив обвалити акції тесли?!;
"Володя, я знаю, що після Буковелю тобі важко думати, але постарайся. Один день І.Маска коштує декілька мільярдів доларів.
В тебе є гроші, щоб оплатити його 2 дні і твою радість побути поряд з ним?";
"Заберіть у своєї секретарки гаджети", - пишуть користувачі.