Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських островах, куди відправився з коханою, щоб як слід насолодитися теплом, спекотним сонечком, білосніжним піском і блакитною водою. Так, артист зробив селфі з Настею, примірявши схожі вбрання чорного кольору і прогулюючись по пляжу серед тропічних рослин.

При цьому зірка поділився одним невеликою, але вкрай важливою порадою для щасливого життя. Потап зазначив, що не потрібно готуватися до поганого, а варто налаштовувати себе відразу на хороше.

Олексій пояснив, що наш інстинкт самозбереження завжди підказує очікувати тільки гіршого і бути до цього готовим, будь це смерть, цунамі, розставання з коханими людьми, втрата здоров'я. Але варто хоч трохи поміняти світогляд, як майбутній хороший досвід прийде сам.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Не потрібно готуватися до поганого.

Наша система самозбереження ,виживання та адаптації підказує нам - будь готовий,готовий до цунамі,землетрусу,смерті,гонитви, стресу, безгрошів'я,домашньої драми, втрати здоров'я....

Але якщо ви будете готувати себе до хорошого,то майбутній досвід сам знайде вас !

Говоріть, ведіть себе і мисліть так, наче майбутнє вже здійснилося, будьте вже вдячні за все хороше з майбутнього просто зараз і тоді воно вас знайде!!

Оп!!

А ви вже готові!)))"