Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, щодня виставляючи трепетні фото і відео з казкових зимових канікул. Так, артистка і її чоловік відсвяткували 12 січня важливу дату - вперше за рік їм вдалося сходити на побачення далеко від маленького сина і роботи.

Пара не тільки усамітнилася удвох на окремій віллі, але і влаштувала собі романтичну фотосесію, ніжно цілуючись і обіймаючись на камеру. При цьому сама Регіна нагадала численним шанувальникам, як важливо берегти і любити один одного.

Варто відзначити, що після шоу "Льодовиковий період" парі не раз приписували розлучення, проте сама Регіна чутки спростовувала, демонструючи їх сімейне життя в Instagram і всіляко підтримуючи чоловіка у всіх його починаннях.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"2021

Бережіть один одного!"

Фолловери не пройшли повз: "на Балі берегти один одного значно приємніше 😍", " красені💞", " ви дуже красива пара, бережіть один одного!", "Які красиві! 😍 Любові вам.", "Яке казкове місце! 🔥 💫 ", "Милуюся вами! Дай вам Бог всього самого найкращого!", "️️Любові вам і взаєморозуміння🤗".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася