Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла провести невелику екскурсію по віллі, демонструючи вид на блакитну воду, басейн, пляж і звичайно ж безліч фото і відео, позуючи в різних бікіні.

Красуня не забула і про численних шанувальників в соціальній мережі TikTok, показавши коротенький ролик відпустки і не приховуючи радісного настрою. Зірка блиснула розкішною фігурою, особливо пишними грудьми і сталевим пресом, над якими наполегливо працює за допомогою правильного харчування і тренувань, примірявши купальник чорного кольору.

@polyakova_olya

🧡

♬ Звук sergpizza Улыбка PIZZA - 🎼music and edits🤍

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті від публікації, засипаючи Ольгу компліментами. Одні цікавилися, чому ролик ще не набрав мільйон лайків, другі відзначали, що заздрять співачці, а треті просто не могли відвести погляд від стрункого тіла і довгих ніг Полякової.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику