Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве відео, позуючи в їх з Примадонною замку в селі Грязь. Так, артист зізнався, що коли будував будинок, зробив вікна під водою в басейні і все шукав причину їх використовувати. Шоумен вирішив записати незвичайне відео, залишившись лише в плавках і борознячи підводні простори, представляючи себе в ролі Атланта або Іхтіандра.

Кінцевий результат злегка здивував 44-річного Галкіна: чоловік порівняв себе з дельфіном "у віці", пожартувавши, що знімав сексуальний ролик, а вийшла комедія. Варто відзначити, що Максим регулярно стежить за собою і веде здоровий спосіб життя, а тому його шанувальники не розділили думку кумира.

"Коли я будував будинок, я зробив вікна під водою в басейні, і все не міг зрозуміти для чого 😂

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер зрозумів, я-то думав про себе, що під водою я прям ух! Іхтіандр! Атлант! А подивився-ну так-дельфін у віці ♪

Загалом відео я знімав, сподіваючись на сексуальний образ, а вийшла як завжди комедія.

Спасибі @teonakontridze за голос, виручила пісенька."

Фолловери не пройшли повз: "так поки будував, може і був Іхтіандр))" за час шляху собачка могла підрости"😁", " милий дельфін🐬 ❤️ де твоя Русалонька? Або вона Жар-птиця?😂 ❤ ️ 👏 👏 👏 ", "Та ну не прибідняйтеся - ну Іхтіандр же!!! Ну просто подорослішав Іхтіандр! 😂".