Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати відомий в США бренд одягу, амбассадором якого є не перший рік. Так, красуня зробила селфі в дзеркалі власних розкішних апартаментів з панорамними вікнами в Майямі, примірявши облягаючий міні-топ бежевого кольору з глибоким декольте.

Дівчина блиснула фірмовими масивними грудьми, вирішивши не надягати бюстгальтер навіть незважаючи на те, що її вузеньке вбрання просвічувало найінтимніші частини тіла. При цьому зірка грайливо зібрала волосся назад, притримуючи його рукою і посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки за допомогою емодзі.

Анастасія Квітко, instagram.com/anastasiya_kvitko/

Варто відзначити, що в Анастасії Квітко майже 12 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали слідувати неіснуючим стандартам краси.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії