По просторах Інтернету гуляє історія молодої жінки, де вона розповідає про те, що свекруха дізналася в ній свою дочку, яку віддала в дитбудинок багато років тому. А тепер, ще вчора дівчина була щасливою людиною, а сьогодні перебуваючи в подиві не розуміє, як їй жити далі.

Дівчина розповіла, що виросла в дитбудинку, куди потрапила в 2 роки. Природно, батьків вона не пам'ятала.

"Але незважаючи на це виросла я досить відповідальною, доброю і турботливою людиною. У 18 років пішла до вузу, закінчила його, і почала доросле життя", - розповідає вона.

За її словами, вона отримала кухарську освіту і тому пішла працювати в кафе біля свого дому.

І ось одного разу вона вийшла викидати важке сміття з кафе і до неї підбіг юнак і запропонував допомогти. Дівчина з радістю погодилася, а після цього у них розв'язався невеликий діалог.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За підсумком короткого спілкування молоді люди вирішили зустрітися ще раз, але вже на набережній їхнього міста. Молоді люди дуже швидко закохалися в один одного і стали зустрічатися.

Закохана пара, фото FreePik
Закохана пара, фото FreePik

"До речі, він був на 2 роки молодший за мене, але мене це не бентежило",- повідала одну деталь дівчина.

Чим довше закохані зустрічалися, тим Їхні стосунки ставали все міцніше і міцніше. Але героїню розповіді бентежило одне - її хлопець не хотів знайомити її зі своїми батьками.

Як він це пояснював, його мама і батько зараз знаходяться не в кращому психічному стані і лежать в лікарні. Зрештою пара все таки вирішила зіграти весілля.

На торжестві були тільки друзі закоханих, батьки не прийшли. Через рік у пари народився син. Про що чоловік героїні розповів своїм батькам, і вони наполягли на зустрічі, щоб глянути на онука.

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Зустріч пройшла в кафе, в якому працювала героїня оповідання. Тут то дівчина звернула увагу на те, що її свекруха дуже підозріло на неї дивиться. І після того, як чоловік пішов в туалет, свекруха підсіла до неї і сказала, що виявляється вона - її первісток.

"Вона розповіла мені всю історію, як закохалася, народила дитину, а після її перший чоловік її кинув. Тоді вона і вирішила віддати мене в дитбудинок. Після цього вона зустріла нового чоловіка і народила Максима, якого вони виховували",- розповіла героїня історії.

Молода сім'я перебувала в повному подиві. За генетичними тестами все виявилося вірним - вона дочка своєї свекрухи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новонароджена принцеса вивела матір з коми, від побаченого ридала вся лікарня: "Сила любові"

Як повідомляє портал «Знай.иа» 70-річна жінка відмовилася народжувати дітей і зустріла самотню старість: "а подруги попереджали..."

Також «Знай.иа " писав, що Письменник зібрав найскладніші життєві історії тернополян: суїцид, занедбана кар'єра та знущання