Неподалік Костянтинівки прикордонники з правоохоронними органами заарештували велику партію неліцензійного спирту.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі у Фейсбуці.

Повідомляється, що прикордонники разом зі співробітниками СБУ та ДФС у Донецькій області неподалік Костянтинівки зупинили вантажівку без документів із сотнями ємностей, наповненими спиртом.

"Під час реалізації оперативної інформації, на одній з автомобільних доріг неподалік м. Костянтинівка Донецької області, правоохоронці зупинили вантажний автомобіль, в якому перевозили близько 1000 літрів спирту",- сказано в повідомленні.

фото: Держприкордонслужба
фото: Держприкордонслужба

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жодних дозвільних документів на вказаний товар водій не мав.

Контрафактний алкоголь і автомобіль, загальною вартістю в 400 тисяч гривень, відповідним рішенням вилучили представники Державної фіскальної служби України.

Нагадаємо, в районі проведення операції Об'єднаних сил був затриманий чоловік, який перевозив з собою величезну суму грошових коштів. Повідомляється, що у затриманого, була при собі сума грошових коштів, що перевищує 4 мільйони гривень.

Інцидент стався в районі КПВВ "Станиця Луганська". Яким чином вдалося виявити факт перевезення грошових коштів, не повідомляється. Чоловік намагався вивезти гроші з окупованої території. Представниками Державної фіскальної служби була вилучена сума в 150 000 Доларів США, що за курсом на 28 грудня становить приблизно 4.2 мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Неадекватний водій протаранив пункт пропуску Криму: "відпустіть, а то вб'ю"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці масово кинулися до Польщі після Різдва: кутю з'їли, пора на заробітки

Також «Знай.иа " писав, що На варті держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду