У Великобританії місцева мешканка прийняла благання про допомогу свого вмираючого в Камбоджі батька за дурний жарт.

Про це передає The Sun.

Кву стало відомо, 72-річний Мартін Лінч намагався зв'язатися зі своєю 29-річною дочкою Денні, лежачи на підлозі в своєму будинку в Камбоджі. Чоловік протягом чотирьох днів намагався домогтися допомоги, перш ніж помер. Літній чоловік страждав від бронхопневмонії і важкого недоїдання і не міг вживати тверду їжу через рак, який у нього виявили вісім років тому.

Денні порахувала, що батько знайшов у месенджері WhatsApp стікери і просто "дуркував". Вона не здогадувалася, що це був крик про допомогу.

WhatsApp
WhatsApp

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У підсумку, Мартіна виявили і госпіталізували, Денні влаштувала кампанію зі збору грошей для повернення батька в Лондон і подальшого його лікування. Однак вона не встигла цього зробити і літній чоловік помер.

Зібрані гроші будуть спрямовані на похорон і перевезення праху Мартіна до Великобританії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус мутував і став на 70% небезпечнішим: офіційна заява уряду. Людям доведеться пожертвувати зустріччю з близькими на це Різдво, щоб захистити їх життя і мати можливість зустрічатися в наступні роки

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові хитрі вертихвістки обдирають чоловіків на сайтах знайомств: "Іди до мене, солоденький...".Жінки придумали нову аферу, як розводити чоловіків на гроші за допомогою сайтів знайомств.

Також «Знай.иа " писав, що Битва за дітей-зірковий стоматолог не дає колишній дружині бачитися з синами, нові деталі скандалу. Історія Ліни Акопян, яку чоловік після розлучення відсторонив від життя і виховання синів