Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських Мальдівах, куди відправився з коханою, щоб як слід насолодитися теплом, спекотним сонечком, білосніжним піском і блакитною водою. Так, артист зробив селфі топлес, прогулюючись по пляжу серед пальм і вілл готелю, тримаючи в руках прозоре захисне скло від свого смартфона і вдаючи, що дзвонить по ньому.

Зірка пожартував, що став одним з перших світі інфлюенсерів (маючи на увазі амбасадорів) Apple, якому випала честь представляти ультратонкий, суперпрозорий "iPhone Invisible наступного покоління".

Олексій вразив своєю фантазією, придумавши, ніби його новенький смартфон може згортатися в трубочку, коли зручно, а відмінний динамік пильно проектувати звук просто в черепну коробку. Напевно, багато людей по всьому світу мріяли б протестувати таку футуристичну модель iPhone від Потапа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Спасибі компанії Apple за те ,що вибрали мене одним з перших в світі Influencers ,для того, що б випробувати суперновий прозорий, ультра тонкий IPhone Invisible наступного покоління!!

він дуже зручний і скручується в трубочку при бажанні, відмінний новий динамік, проектуючий звук просто в черепну коробку, взагалі я можу ще багато чого напридумувати з відклеєним екранчиком 😎 😚 # птп"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.