Двоє молодих українців вирішили домогтися справедливості від цілодобової аптеки і показати своє "розслідування" всій країні. Так, в одній з українських аптек хлопці зіткнулися з нахабством від співробітниці, яка під час нічної зміни вирішила не відкривати двері.
За словами хлопців, вони приїхали в аптеку на таксі, з метою купити ліки, але їх планам не судилося здійснитися. У них на шляху стала дівчина, яка вирішила звільнитися і накричати на своїх клієнтів матом.
Про це стало відомо завдяки публікації хлопців, яку було опубліковано в мережі TikTok.

"Ми до вас їхали на таксі спеціально, щоб купити таблетки. Тут написано - цілодобово. Правильно?", - запитує молода людина.

Інцидент в аптеці, скріншот: YouTube
Інцидент в аптеці, скріншот: YouTube

"Правильно, доба. Вибачте, ви самі спробуйте 24 години на ногах постояти", - відповіла працівниця аптеки.
"Скажіть будь ласка, коли ми Вам дзвонили...", - продовжує хлопець.
"Добре, бл*ть, звільняюся, звільняюся. Задоволені? Бл*ть", - крикнула співробітник аптеки і голосно кинула трубку домофона.
Варто зазначити, що хлопець весь час був на зв'язку ще й зі співробітницею офісу даної мережі аптек, і він заявив, що все було знято на камеру. Він попросив ще й номер гарячої лінії. Інший хлопець, який все це знімав ще й на телефон заявив, що аптека знаходиться за адресою Григоренка, 5а, біля супермаркету "АТБ".
Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в Харкові одна з аптек намагалася продати препарат для тяжкохворих з коронавірусом за ціною майже в два рази більше ринкової, при цьому вимагали оплату готівкою. Про це розповів харків'янин Юрій Федоров на своїй сторінці в Facebook.