Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Красуня не забула і про численних шанувальників в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok.

Так, артистка виставила досить пікантний архівний уривок з кліпу "Любовь-морковь", де зіграла роль гарячої русалоньки, примірявши не тільки довгий лускатий хвіст і корону з синьо-білими перлинками, але і бюстгальтер у формі масивних черепашок, який прикривав її оголені груди. Зірка блиснула розкішним струнким тілом, пірнаючи під водою і сидячи на каменях на пляжі, поцікавившись у фанатів, кому з них зараз холодно.

@polyakova_olya

Кто там мёрзнет? 🤍

♬ оригинальный звук - Оля Полякова

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз несподіваної публікації, але їх думки розділилися. Багато захоплювалися фігурою Ольги, називаючи її Королевою океану замість Королеви ночі і навіть порівнюючи з американською співачкою з італійськими коренями Леді Гагою. Були й ті, кого збентежили величезні конусоподібні черепашки на грудях, а також те, що цей ролик можуть побачити маленькі діти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику