Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала, як проводить зимові канікули з 63-річною красунею-мамою і доньками Євою і Тільдою, відправившись в теплі краї дружною сім'єю. Так, артистка виставила досить компрометуюче і пікантне фото, насолоджуючись відпочинком серед безкрайньої блакитної води і білосніжного піщаного пляжу.

Красуня приміряла лише міні-бікіні з "хижим " леопардовим принтом, повернувшись до численних шанувальників спиною і розкинувши руки перед казковим пейзажем. При цьому зірка засвітила не тільки бронзову засмагу, але і струнке тіло, в тому числі пружні сідниці, над якими наполегливо працює за допомогою щоденних тренувань і правильного харчування.

"peace.love❤️

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

(любов. мир)"

Фолловери залишилися в захваті: "Як з обкладинки ♪ очманіло!!!! Кращого Вам відпочинку, Світлана Сергіївна👻 🕊": "нереально красиво!❤ ️ 🔥 ", "Капець хоч шпалери на телефоні тепер міняй", " тільки у Світлани Сергіївни від кожного нового фото-отримуєш естетичну насолоду 🤤 have a great rest! ❤ ️ ✨ ", "Рідкісне поєднання прекрасного..", "Фігура вогонь 😋❤️".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.