Відомий російський актор Іван Янковський розповів цікаві подробиці про роботу з колегою Христиною Асмус на зйомках фільму "Текст".

Як відомо, саме після цієї картини зірку "Інтернів" почала переслідувати низка невдач. Ходять чутки, що через постільну сцену у фільмі Христина Асмус розлучилася з гумористом і резидентом Comedy Club Гаріком Харламовим. Крім того, експерти розкритикували "Текст" за зайву відвертість.

Іван Янковський у програмі "Кіно в деталях" зізнався ведучій, що йому цікаво працювати в подібних проектах. При цьому він нагадав, що постільні сцени є частиною акторської роботи.

"Ми свою роботу зробили достовірно і добре, хоча всі, природно, розуміють, що це обман, нічого не було. Просто ми якісно "розвели" всіх. Людина повинна розуміти, що це кіно", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що розлучена Христина Асмус поділилася в соцмережі смішними кадрами. Акторка у весільній сукні спочатку позує з чоловіками зі знімальної команди, а потім з пляшкою і келихом у руках.

Нагадаємо, Христина Асмус зовсім зневірилася і вийшла до шанувальників в трусах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Асмус після розлучення з Харламовим зізналася, що ледь не втратила очі.

Також портал Знай.uа писав, що Асмус загуляла п'ятничним вечором без штанів з пляшкою в руках.