Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 320 тисяч підписників. Не так давно українська знаменитість поділилася зворушливим святковим знімком зі своїм французьким бульдогом на прізвисько Сара.

На фото Лебідь сидить у червоній піжамі та сірих шкарпетках, а в руках тримає домашнього улюбленця. На задньому плані стоїть красива ошатна ялинка і безліч подарунків під нею. У підписі до кумедної фотографії Олена-Крістіна зазначила, що Сара вже об'їлася олів'є на святах.

"Загалом, Сарі олів'є більше не пропонувати 🙈🙈🙈 Вона в улюблені джинси 👖 вже не влазить 😝😝😝 P. S. А завтра у мене для вас сюрприз про марафон "Як знайти в мережі любов ❤️, а не жабу 🐸". Буде цікаво‼️ 🤩", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ви такі милі", "Будемо робити воронку, яка вас притягує? 😂❤", "Цікаво", "Ви дуже класна і позитивна", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, на наречену експрем'єра Розенка Олену-Крістіну Лебідь злили "компромат": "Хряпнула".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь вляпалася в справжню казку, тепер вона чарівна: "Латте єдинорога..."

Також портал Знай.uа писав, що Павло Розенко з нареченою Лебідь показали спекотні розваги: "На півгодинки"