Стало відомо про шокуючі дії власників притулку для тварин.

Мова йде про Бродівський притулок для бездомних тварин "Степ", куди потрапила собака Майя, яку в 2019 році знайшли з відрубаними всіма лапами. Тоді історія про Майю зворушила не тільки Львівщину, але й всю Україну.

Про те, що тепер роблять з Майєю в притулку розповіли зоозахисники з UAnimals.

Нормальній людині важко уявити, що пережила нещасна собака від шкуродерів, але Майя не зневірилася в людях і давалася робити всі необхідні маніпуляції. У неї була довга реабілітація, волонтери їй придбали протези.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але пару місяців тому на сторінці Бродівського притулку "Степ", де зараз знаходиться Майя, виклали відео, на якому працівники закладу вмощують собаку на покривало зі словами "Сьогодні у нас спецоперація з відлову собаки коллі ... живою приманкою є Майя, оскільки в неї критичні дні".

На кадрах видно, що тварина налякана та перебуває у стресі.

Зоозахисники звернулись до керівництва притулку із запитаннями та вимагають пояснень:

1. Чому тварина, яка проживає в притулку досі не кастрована?
2. Чи намагалися Майї знайти нових господарів?
3. Як можна так вчинити з твариною, яка пережила такий жах у своєму житті?

"Чекаємо на публічну відповідь. Представники притулку мають бачити реакцію суспільства на подібні дії", - зазначили зоозахисники.

Нагадаємо, зоозахисники провели незвичайну акцію, щоб нагодувати підопічних

Як повідомляв Знай.ua, зоозахисники покарали мучителя рідкісних тварин

Також Знай.ua писав, під Львовом священик врятував покаліченого пса