Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла виставити безліч яскравих фото і відео з відпочинку, показавши готель і віллу, СПА-процедури, насолоджуючись апетитною їжею, блакитною водою і білосніжними пляжами, а також хвалячись розкішною фігурою в різних бікіні.

Цього разу красуня продемонструвала коротенький кумедний ролик, на якому позувала в крихітному купальнику чорного кольору з яскраво-рожевими вставками. Зірка без сорому блищала формами з усіх ракурсів, засвітивши і сталевий прес, над яким наполегливо працює за допомогою щоденних тренувань і правильного харчування, мотивуючи тисячі українок.

Ольга зізналася, що вже встигла прокинутися о 5:40 ранку і зробити початок дня вкрай продуктивним, зайнявшись йогою і навіть повним функціональним тренуванням. Пізніже співачка пожартувала, що стала з ліжка не навмисне - минулого вечора Полякова вживала алкоголині напої і їй просто не спалося.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Хто встав о 5:40 ранку?

Хто зробив йогу, а потім повне функціольне тренування?

Той я! Я!

Бухала вчора просто, тому не спалося..."

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику