Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в Сторіс зворушливий архівний портретний кадр художнього керівника культового кіножурналу "Єралаш" Бориса Грачевського, який 14 січня в Москві пішов з життя після тривалої боротьби з коронавірусом. Так, артистка тепло вшанувала пам'ять 71-річного кінорежисера, який крім "Єралашу" був автором стрічок "Крыша" і "Между нот, или Тантрическая симфония", а також кількох документальних фільмів.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

Варто відзначити, що Борис Грачевський, який боровся з COVID-19 ще з грудня-місяця, перебував у стабільно важкому стані і був переведений в реанімацію. У артиста залишилася дружина, 36-річна Катерина Білоцерківська (Грачевський був тричі одружений), а також син Філіп, який з'явився на світ у травні 2020 року. Від попередніх шлюбів у Бориса були й інші діти: Максим і Ксенія від дружини Галини і Василиса від другої дружини Анни Панасенко.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Багато зірок шоу-бізнесу вшанували пам'ять Бориса Грачевського, не пройшли повз і Максим Галкін з Аллою Пугачовою.

"Не стало Борі Грачевського, немає слів, що ж за напасть така з цією хворобою. Світлий, життєрадісний, частина дитинства нашого. Найглибші співчуття Каті і всім близьким 🙏 🏻 ", - журився Галкін у своєму Instagram.