Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила ніжний кадр, позуючи в затишній домашній обстановці, сидячи на оксамитовій кушетці і примірявши лише коротеньке облягаюче міні-плаття, а також білосніжні шкарпетки, доповнивши комфортний образ зібраним в недбалий пучок волоссям і повною відсутністю макіяжу.

Так, артистка зізналася, що в полуденний час активно займається навчанням і саморозвитком, проходячи бізнес-курс онлайн. При цьому між ніг красуні вмістилася її маленька улюблениця, яку так обожнюють численні шанувальники - білосніжна собачка породи біфон-фрізе, на прізвисько Дейзі. Віра навіть мило пожартувала, що Дейзі теж прийшла дізнаватися щось новеньке для свого собачого бізнесу.

"Багато часу зараз займаюся навчанням.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проходжу курс, який давно хотіла "власник бізнесу 2.0".

Мені дуже цікаво, але хто б міг подумати, що навіть Дейзі це зацікавить 🤓

А якщо без жартів-пристрасть до нових знань стає більше з кожним роком. Що ви собі намітили на 2021 й в цьому напрямку?"