Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила серію зворушливих фото, тепло привітавши свою молодшу доньку Сару з 11-річчям 14 грудня. Так, щаслива зіркова мама показала кілька архівних знімків, позуючи з малятком в саду і примірявши однакові білосніжні плаття з відкритими плечима. Віра зізналася, що народивши Сару, зробила самій собі справжній подарунок, адже в зірковій сім'ї панує дуже дружня обстановка.

"11 років тому народила собі подарунок 🤍 @sarahvv12s 🤍

Бажаю нам продовжувати бути близькими, щасливими і обніматися частіше 🤍

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З Днем Народження, Сара 🤍"

Варто відзначити, що хоч Сарі Кіперман всього лише 11 років, вона вже досить самостійна і з легкістю може похвалитися красою, наступаючи на п'яти мамі. Малеча любить експериментувати не тільки з вбраннями і стилем, але і з макіяжем. Мама Віра Брежнєва явно не проти захоплення доньки, тому на сторінці Сари можна зустріти і її кадри в різних яскравих образах.