Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила серію пікантних кадрів, позуючи на піщаному пляжі з блакитною водою. Так, жінка вирушила на відпочинок в райські краї із зірковою донькою і двома маленькими онучками: Євою і Тільдою, адже останнім часом їх дружна сім'я намагається проводити якомога більше вільного часу разом.

Найрідніша жінка Світлани постала перед численними шанувальниками в чорному міні-бікіні, накинувши зверху прозорий халатик і блиснувши стрункою фігурою. Варто відзначити, що Наталія Василівна стежить за своїм тілом, наполегливо тренуючись під наглядом фітнес-тренера навіть онлайн.

"Я вдячна кожному дню, кожній миті 🙏

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дякую"

Фолловери засипали Лободу компліментами: "@loboda.nata мама🔥 🔥 🔥 🔥 огого!!!!!😍 😍 😍 ", "Сукня 🔥дуже елегантна", " вау!!!🔥 🌟 ", "Шикарно виглядаєте!!!!😍", "Вау🥰 Яка ж вона у Вас красуня 🤩 #superstar 🌟", "З кожним роком все молодша, мавка😘🤗🤗😍👏", "Чудово виглядаєте 👍🌹😎гарного відпочинку Вам і Вашій родині 🙏", "Ось це жінка!!! Вогонь!!!".