Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, представивши численним шанувальникам довгоочікуваним кліп на пісню "Удержи меня", зйомки якого проходили в Києві, а режисером став друг артистки, з яким їй давно приписують любовні стосунки - Роман Полянський. До слова, композиція стала саундтреком до детективного серіалу "Двоє над прірвою", де Аліна зіграла одну з головних ролей - дівчини, яка страждає психологічним розладом.

Так, в ролику красуня нібито виконує трек, стоячи в білосніжній вечірній сукні з глибоким декольте, поки на тлі її співу розгортаються події з багатосерійного фільму. Зірка зізналася, що ліричне відео зберігає собі "тонну емоцій, розбитих сердець", ймовірно маючи на увазі і своє недавнє розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим.

"УТРИМАЙ мене (прем'єра кліпу)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це відео зберігає в собі тонну емоцій, розбитих сердець, людей, які шукають себе, втрачених в нашому сучасному світі.

Але хепі енд обов'язково трапиться:) тільки для кого саме?)

Удержи меня є частиною серіалу Двоє над прірвою. Всю історію ви можете подивитися саме в серіалі. ❤️

Спасибі велике команді, яка створювала цю картину, цю пісню і цей кліп. Дякую @stbua продюсеру @balan_timkina режисерові @roman_polianskiy за те що відчули цей саундтрек всією душею і повірили в нього."

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.