Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз дівчина виклала новий знімок і заговорила про заклади в Дубаї. Вона зазначила, що багато людей, вибираючи ОАЕ для відпочинку, не беруть усіма відому систему "Все включено", як це робиться в Туреччині або Єгипті. Вибираються сніданки, можливо, з вечерею.

"І це правильно, адже навіщо харчуватися в готелі, коли в Дубаї стільки красивих закладів з відмінною кухнею 😍 ловіть мій топ в Дубаї:
Zuma - крутий ресторан для любителів японської кухні. Найсвіжіші продукти, майстерне приготування, прекрасна атмосфера. Neos-ресторан, з якого відмінний вид на Burj Khalifa і Дубайські фонтани️️️. Tulum - місце для любителів гостренького і мексиканської кухні. LPM restaurant / bar-французька кухня, дуже гідна винна карта і професійний сомельє. L'atelier Dubai - гарне місце для обіду. Європейська кухня", - написала вона в публікації.

Даша Ульянова, скріншот: Instagram
Даша Ульянова, скріншот: Instagram

Далі вона запитала у аудиторії, які заклади сподобалися саме їм в Дубаї, де знаходяться красиві оглядові майданчики і смачні страви. "P. S. Якщо знайшли чийогось чоловіка , який сказав, що поїхав у справах в Запоріжжі, то я не винна😂", — підсумувала Даша Ульянова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Ульянова оголилася і виперла попу перед камерою: "Вишенька на торті″

Як повідомляв "Знай.ua", Даша з "Холостяка" потрапила в неприємності - затримали в арабській країні

Знай.ua писав, Даша з "Холостяка" подякувала за розуміння і поїхала геть з України